Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Ne Demek? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz ne demek? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesi nasıl yazılır? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Ne Demek?

Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Ne Demek? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Kimsenin İşi Bozulduğunda, Durumunu Düzeltmek İçin En Büyük Çabayı Kendisinin Göstermesi Gerekir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Kelimesi Nasıl Yazılır? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz

Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz ne demek? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesi nasıl yazılır? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kökeni nedir? Eşek Çamura Çökerse Sahibinden Gayretlisi Olmaz kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır